fbpx

Diensten

sanitair

Op zoek naar een nieuwe badkamer? We hebben al honderden badkamers afgeleverd aan tevreden klanten. Samen brengen we de wensen in kaart, wij nemen het werk uit handen en zorgen dat het zo snel mogelijk gerealiseerd wordt.

spack of spuitwerk

Heeft uw huis een nieuwe look nodig? Of is uw huis toe aan een opknapbeurt? Wij hebben de apparatuur in huis om een korrelige lag aan te brengen op uw muur, dit zorgt voor een unieke textuur. Toch liever een frisse, gladde muur? Ook dat kunnen we regelen.

verbouwen

Bent u op zoek naar een grootschalige verbouwing? Ook dit kunnen we regelen. Wij hebben ervaring met het bouwen van huizen vanaf 0. Daarnaast hebben we de mankracht en apparatuur voor al uw sloopwerk.

beton ciré

Wil u iets hebben wat vrienden of familie waarschijnlijk niet hebben? Bekijk onze exclusieve Beton Ciré

Uw vragen beantwoord

Veelgestelde vragen

Wanneer u contact met u ons opneemt zullen we eerst het werk komen opnemen. Hierna sturen wij een offerte met de prijs die we rekenen voor het opgenomen werk. Uiteraard word u na de werkzaamheden gefactureerd.

Heeft u tussen de offerte en de factuur toch meer wensen buiten de gemaakte offerte? Dan wordt dit in meerwerk meegerekend. Uiteraard geven we het aan als iets buiten de offerte valt, u komt nooit voor verassingen te staan. 

Wij werken netjes en snel. Alle meubels/muren/vloeren die netjes moeten blijven worden eerst afgeplakt. Vervolgens proberen we de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden.

Het is altijd aan te raden om vooraf aan onze werkzaamheden een alternatief te vinden als u een toilet of badkamer nodig heeft, wij ronden de werkzaamheden zo snel mogelijk af zodat alles weer snel terug naar normaal is.

Nee, wij doen de afhandeling en ruimen alles op.

Daan Cools werkt vaak samen met kompaan Wouter de Vries, het duo werkt al jaren samen en hebben samen al grote karweien bewerkstelligd.